19.03.2024
Новини Промо

Найкращі начинки для піци. Перевірений часом ТОП від фанатів піци

З чим найсмачніша піца? Ці суперечки між любилетями різних інгредієнтів ніяк не завершаться. Проте професійні кулінари давно визначили, з якими добавками піца в Тернополі буде найбільш смачною. Ця інформація буде дуже корисною, коли в наступний раз ви будете замовляти смаколики для дружніх посиденьок в Пронто Піца. Вам буде набагато простіше визначитись, з якими інгредієнтами краще обрати для себе піцу.

Ідеальні начинки для піци

Найбільш популярною начинкою серед клієнтів піцерій саме м’ясні інгредієнти. Це може бути пепероні, шинка, курка. А вже інші інгредієнти в такому разі мають підкреслювати смакові характеристики основного інгредієнта.

На другому місці по популярності знаходиться ідеальна італійська комбінація: помідори з сиром. Це неперевершене комбо перевірене часом. При поєднанні з м’ясом утворює ідеальну палітру смаків.

Наступними за популярністю є мариноване м’ясо в поєднанні з червоною цибулею, грибами та маринадом, що надає той особливий смак та соковитість для піци. Якщо ніколи такого не куштували, то точно варто це спробувати.

ТОП 5 завершують ті піци, які призначені для любителей гострої їжі. Для цього ідеально підходить перчик, який кухарі додають у виріб з м’яса або в сам соус. Важливо, що якщо вам не подобаються гострі страви, то точно не варто того пробувати.

Наступне місце за смаковими властивостями добавок займає піца, яка має різні види сирів, шинки та грибів. 

Сьоме місце почесно займає сирна піца. Наприклад, до неї відноситься відома “чотири сири”. Важливо, щоб не тільки була начинка з сиру, а також кухарі приготували й сирний коржик. Особливе місце в цій сирній композиції займає сирний соус.

Наступний вид популярної піци полягає у використанні маринаду з гострими продуктами. Такий оригінальний смак дуже сподобається тим, хто пробував вже різні варіанти цієї страви та шукає чогось дійсно особливого.

Дев’яте місце за популярністю займає рибна начинка. За думкою професійних кухарів така піца має займати суттєво вищу сходинку у питанні ідеальної комбінації смаків, проте серед українських любителів піци це лише дев’ята сходинка.

На завершенні цього суб’єктивного ТОПу особлива начинка: ананаси та шинка. Не кожному такий варіант дійсно зайде, але спробувати таку особливу комбінацію варто хоча б раз.

Якщо бажаєте скуштувати піцу з особливим смаком, то для цього варто її замовити в Пронто Піца. Місце, де ви точно можете віднайти для себе, як перевірені часом смаки, так і цікаві поєднання.

Перейти до панелі інструментів