25.04.2024
Новини

Долю Кременецької лікарні вирішать на найближчій сесії міської ради

Долю Кременецької опорної лікарні вирішуватимуть на найближчому засіданні сесії Кременецької міської ради. Про це розповіла депутатка Марія Задворна, яка разом з колегами ініціювала проведення незалежного аудиту у медичному закладі. Раніше “Терміново” розповідало, що там спалахнув конфлікт між адміністрацією та частиною колективу, після того, як людей змусили перейти на 0,75 ставки. Та за лікарів заступилися кременчани та депутати громади. 

“Здається зовсім нещодавно, а ось уже півроку збігло з того часу, коли до нас, депутатів Кременецької міської ради фракції Слуга Народу звернулись працівники комунального закладу «Кременецька опорна лікарня», щодо порушення їх прав. Хтось боявся, хтось не вірив, проте ми довели, що у фракції зібрались професіонали, чесні і порядні, які відстоюють позицію своїх виборців та інтереси громади.

На сьогодні доповідаємо, що на наше депутатське звернення завершились перевірки опорної лікарні. Питання іде на сесію міської ради, яка відбудеться орієнтовно 11.08.2022 року.

Як обіцяла членам ініціативної громадської групи, як голова фракції відвідала сьогодні засідання гуманітарної комісії, де обговорювалось питання на сесію. Дякую депутатам за одностайну підтримку на засіданні. У понеділок 08.08.2022 аналогічно відвідаю засідання депутатської комісії із законності.

Шановні кременчани!
Ми розуміємо біль і крик душі стосовно ситуації в опорній лікарні. Депутати фракції Слуга Народу спільно з усім депутатським корпусом, при беззаперечній підтримці кременчан приймемо на сесії правильне рішення і наведемо лад в нашій комунальній лікарні.

Наша мета: працівники лікарні мають іти на роботу із задоволенням, пацієнти мають отримати повну і кваліфіковану допомогу саме в Кременецькій опорній лікарні”, – наголошує Марія Задворна.

Перейти до панелі інструментів