28.03.2024
Новини Промо

Корейський догляд за губами

Ми постійно доглядаємо за собою. Ретельно підбираємо косметику для шкіри обличчя, тіла та волосся. Але іноді ми забуваємо, що наші губи вимагають окремої уваги та турботи. Адже шкіра на губах дуже тонка і ніжна, через що вона більш чутлива до зовнішніх та внутрішніх чинників. На ній відразу відображається нестача вітамінів, зміна погоди, перепади температури, сильне сонце, вітер та багато іншого. Згодом дерма тріскається, лущиться і пересихає. Тому ми повинні забезпечити належний догляд, щоб наша шкіра на губах не страждала, а завжди залишалася гладкою, сяючою та здоровою. А як це зробити, ми розповімо далі у цій статті.

Кілька важливих порад щодо догляду за шкірою губ

● Найвідоміший і популярніший засіб для догляду, звичайно ж корейський бальзам для губ. Це продукт на всі випадки життя, його можна і навіть потрібно використовувати щодня для захисту та зволоження дерми, а можна наносити жирним шаром на ніч, якщо дерма сильно пересохла або обвітрилася.
Корейських бальзамів існує величезна різноманітність (вони можуть бути з відтінками, смаками, сонцезахисними, різною текстурою тощо), тому ви точно підберете той, який вам ідеально підійде.

● Якщо губи сильно обвітрілися, потріскалися або згоріли на сонці, на допомогу приходять нічні маски. Це за істиною SOS-засіб, який за ніч допоможе покращити стан дерми на вустах. Такі маски мають лікувальні та гоячі властивості, що робить їх незамінними помічниками у догляді.
Також є маски просто для живлення та зволоження, які рекомендується використовувати на постійній основі, в денний або нічний час.

● Щоб шкіра наших вуст була гладкою, м’якою та без шорсткості, потрібно кілька разів на тиждень робити пілінг. Для цього необхідно використовувати скраби для губ, які дбайливо очищають дерму від частинок, що ороговіли. Такі засоби зроблять дерму ніжною та гладкою.

● Якщо потрібно доповнити догляд, можна використовувати тканинні маски та патчі для шкіри губ. Дані продукти мають активний склад, який глибоко зволожує та відновлює дерму. Також такий формат упаковок зручно брати із собою у відпустку чи поїздку.

● Щоб уберегти шкіру губ від негоди, завжди використовуйте бальзами з сонцезахисним фактором – влітку, а живильні бальзами або маски з оліями в зимову пору року.

● Завжди перед нанесенням матових помад зволожуйте губи маскою або бальзамом. Це допоможе вберегти їх від пересихання, ще й помада ляже рівномірніше.

Cosmic – виконає усі ваші косметичні бажання

У нашому інтернет-магазині корейської косметики Cosmic зібрані найкращі та найпопулярніші позиції косметики з Кореї. Ми безпосередньо працюємо з офіційними представниками брендів, тому абсолютно впевнені в оригінальності та якості товару. Наша команда завжди готова надати консультацію та підібрати потрібний догляд для вас. На сайті завжди діє знижкові пропозиції та безкоштовна доставка по всій Україні.

Також Cosmic пропонує вигідну оптову програму, якою можна скористатися як для себе, так і для свого бізнесу. Досить просто створити оптовий обліковий запис і оформити замовлення на мінімальну суму. А ми якнайшвидше постараємося доставити вам косметику.

Джерело: cosmic.net.ua

Перейти до панелі інструментів