20.04.2024
Новини Файні люди

У Тернополі спортивний трофей купили за 400 тис грн та повернули власнику

Аби допомогти ЗСУ та вимушеним переселенцям баскетболіст, тренер БК “Тернопіль” Дмитро Забірченко вдався до рішучого кроку. Він наважився продати дорогий для нього спортивний трофей. На аукціоні його придбали за 400 тис грн. і залишили власнику, – повідомляють у БФ “Тернопіль”.

Читайте також: Купують авто правоохоронцям, допомагають армії та переселенцям: шанувальники баскетболу об’єдналися в БФ “Тернопіль”

“Складні часи проявляють сильних людей, людей честі, слова і діла. Дмитро Забірченко вирішив продати цінний спортивний трофей – чемпіонський золотий перстень Суперліги сезону 2010/2011, отриманий за часів гри в БК «Будівельник» і передати виручені кошти на благодійність.

До такої доброї справи долучилися багато людей, лот придбав за 400 000 грн Ігор Комендат і залишив перстень тому, хто по праву його повинен носити, Дмитру Забірченку. Дмитро в свою чергу пожертвував 200 000 грн БФ «Тернопіль», другу половину коштів теж скерував на благодійність. Підтримуючи один одного, підтримуємо країну і наближаємо перемогу!”, – наголошують у Благодійному фонді.

Перейти до панелі інструментів