19.04.2024
Новини

Купують авто правоохоронцям, допомагають армії та переселенцям: шанувальники баскетболу об’єдналися в БФ “Тернопіль”

Подяки благодійному фонду «Тернопіль», а також президенту баскетбольного клуб «Тернопіль» Ігорю Комендату вручив керівник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол.  Правоохоронцям волонтери передали два автомобілі високої прохідності, закупили на 200 тисяч гривень медичних препаратів, придбали 200 турнікетів, каремати, матраци, постільну білизну та інші необхідні речі. Про це розповідають у відділі комунікації поліції Тернопільщини.

“З початком російської військової агресії проти України благодійний фонд «Тернопіль» активно долучився до допомоги тим, хто цього потребує. Фонд був заснований ще у 2002 році на базі громадської організації «Баскетбольний клуб «Тернопіль».

До війни учасників волонтерського руху згуртовувала любов до баскетболу, а тепер, насамперед, любов до України, бажання усіляко сприяти перемозі у війні з російською навалою.

Як каже директор благодійного фонду «Тернопіль» Олександр Дробот, їхня команда приймає та розподіляє гуманітарну допомогу постраждалим від військової агресії, надає притулок вимушеним переселенцям, допомагає представникам бізнесу в умовах воєнного часу та підтримує тих, хто боронить нашу державу.

Вдячні благодійному фонду за допомогу і переселенці із гарячих точок України. Одна із них – Ольга, яка разом із донькою Дариною евакуювалася із Сєвєродонецька, та знайшла тимчасовий прихисток у Тернополі.

Правоохоронці сподіваються на подальшу співпрацю з благодійним фондом «Тернопіль» заради нашої спільної мети – перемоги над окупантами”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів