24.04.2024
Новини

Двоє діток залишилися без тата, молода дружина – вдовою: Тернопільщині втратила у війні ще одного Героя

Тернопільщина втратила у війні ще одного Героя. У битві з окупантами загинув 32-річний теребовлянин Юрій Тихоліз. Двоє діток залишилися без тата, молода дружина – вдовою. Про смерть воїна повідомляють у Теребовлянському профільному ліцеї. 

“У ці квітневі дні із невимовною скорботою повідомляємо, що війна забрала життя відважного захисника України Тихоліза Юрія Павловича.

Найкращі ідуть у кращі світи. Кожна хвилина прощання із загиблим захисником має багато епітетів, суму, болю, гіркоти втрати, співчуття, звеличення… Слів більше не існує, щоб описати те горе за всіх синів і дочок, за всіх українців, які вмирають кожного дня від рук російських агресорів.

Для кожної громади загиблий – це Герой, який ціною власного життя дав можливість нам жити під мирним небом.

Тихоліз Юрій, випускник Теребовлянської гімназії 2007 року, золотий медаліст, уродженець міста Теребовля, загинув від ворожої кулі на Київщині. Його вбивці – російські окупанти.
Розумний, добрий, розважливий. Люблячий син, брат і батько двох дітей, коханий чоловік. Нехай упокоїться на небесах чудова людина, яку вдячно пам’ятатимуть усі”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів