19.04.2024
Новини Промо

Яка тарілка краща: керамічна, скляна або пластикова?

У кожної людини є своє уявлення про те, якою має бути якісна посуда. Для її виробництва сьогодні використовується широкий асортимент матеріалів і форм, а також найсучасніші технології, що дозволяє отримати дійсно практичну, якісну і функціональну посуду. Під час вибору потрібно приділити увагу надійності виробника, від чого буде залежати безпека у процесі використання посуду. Вона повинна бути рівномірно емальованому, не мати відколів, а також відрізнятися правильними геометричними формами, що підтверджує якість і довговічність виробів.

Інтернет-магазин посуду «VIZMU» https://vizmu.com.ua/stolovaya-posuda/tarelki завжди радий запропонувати своїм клієнтам тарілки та інші товари які приємно здивують бездоганним зовнішнім виглядом і функціональністю. Їх ціни повністю відповідають заявленої якості.

Які тарілки залишаються найбільш популярними?

Якщо потрібно виділити декілька найбільш затребуваних рішень, то до їх числа відносяться:

  • керамічні;
  • скляні;
  • пластикові.

Керамічний посуд виготовляється шляхом спікання глини з іншими мінеральними добавками. В результаті вдається отримати матеріал, який стійкий перед подряпинами і потертостями. Кераміка легше переносить різке коливання температури під час застосування. Матеріал не схильний до накопичення запахів, а також простий в плані догляду. У категорію керамічних виробів також входить фарфоровий і фаянсовий посуд. Перший варіант є більш дорогим, оскільки предмети виглядають неймовірно привабливо і витончено. Фаянс обійдеться значно дешевше, але обидва варіанти залишаються вимогливими в плані звернення.

Скляний посуд відрізняється безліччю достоїнств, що і забезпечило її популярність серед покупців. Матеріал абсолютно безпечний і екологічно чистий. Він не буде накопичувати аромати, що буде одним з головних переваг. Такі тарілки поєднують в собі витончену форму, а також бездоганну міцність, будучи виготовленими із загартованого скла.

Особливості пластикових тарілок

Посуд із пластику стрімко завойовує ринок. Цьому сприяє те, що вона відрізняється невисокою вартістю, а також мінімальною масою. Такі вироби не схильні до деформації при падінні. Матеріал високої якості легко переносить вплив високих температур, не виділяє небезпечні компоненти в процесі експлуатації.

Перейти до панелі інструментів