25.04.2024
Новини Файні люди

Настя Каменских придбала апарат “Павук” для діток з ДЦП з Тернопільського дитбудинку. Фото, Відео

Днями відома українська співачка побувала на Тернопільщині. Тут вона була одною з ведучих телепремії “Гордість Тернопілля”. Також зірка відвідала дитбудинок  “Малятко”, що у Тернополі, подарувавши його вихованцям, діткам із порушенням опорно-рухового апарату, спеціалізований апарат “Павук”.

Про те, що дитбудинку потрібен такий апарат, вона дізналася з посту в Фейсбуці. Там просили про допомогу у зборі коштів.

“Моя команда зв’язалася з директором, Кубей Інгою, щоб уточнити всю інформацію, скільки потрібно для покупки тренажера. Її відповідь вразила – “Будь-яка сума допоможе”. Мене дуже вразили ці слова. В них не було вимог, тільки радість від навіть найменшої допомоги. Коли ми знову уточнили повну вартість, нам знову ж-таки її не назвали, а просто вказали специфікацію потрібного їм “Павука”, – написала Настя.

В результаті команда співачки сама замовила цей апарат. Коли Настя Каменских приїхала в дитбудинок, була вражена, наскільки теплий тколектив, як гарно від доглядає за дітьми, за самим дитбудинком. Також співачка вирішила зібрати для діток невеличкі подарунки – книжки, іграшки. Коли спитали у керівниці дитбудинку, які саме ігри потрібні діткам, то там відповіли: розвиваючі.

“Як же цінно, що увага приділяється розвитку діток”, – підсумовує співачка.

Важливо. Коли тренажер “Павук” доставлять у реабілітаційний центр при Тернопільському дитбудинку “Малятко”, ним зможуть користуватись усі діти, які цього потребують, не лише вихованці закладу.

Апарат буде доставлений у заклад в кінці грудня або на початку січня.

Перейти до панелі інструментів