19.04.2024
Новини Соціальні проблеми

Сергій Надал: “У нас в парках нічого не будується!”

На пленарному засіданні 11-сесії Тернопільської міської ради під час розгляду одного із питань на запитання депутата Івана Сороколіта, чи у парках дозволяється будувати будинки, мер Тернополя відповів: “Також заборонено! У нас в парках нічого не будується”.

Про це розповів сам депутат на своїй сторінці у Фейсбуці.

Тим часом (і це не секрет для усіх Тернополян), у парку ім. Т.Шевченка у прибережній водозахисній зоні уже майже збудований 7-поверховий будинок.

“Адже містобудівна документація (план зонування Тернополя) не дозволяє на частині цієї земельної ділянки, що відноситься до зони Г-4 будівництво спортивно-оздоровчого комплексу”, – пишуть на сторінці ДемАльянс Тернопіль.

До речі, у замовника будівництва – ТОВ “Акватер” і дружини Сергія Віталійовича Надал Олени Богданівни – один і той ж номер телефону (станом на 10.02.2021).

 

Читайте також: Парк “Загребелля” може зменшитись на 30 га.

Також скандальне будівництво є у парку Національного Відродження. “Терміново” раніше писало про це у таких публікаціях: Зрізають дерева та продовжують будівництво у парку “Національного відродження” (фото). Відповідачі не з’явились – судове засідання по справі скандального будівництва у парку “Національного Відродження”.

Перейти до панелі інструментів