20.04.2024
Новини Оперативно

У Тернополі вночі поліція ганялась за п’яним водієм. Відео

Тернопільські патрульні наздогнали нетверезого водія, який намагався втекти. Це сталося вчора вночі, близько третьої ночі. Патрулюючи вулицею Бережанською, патрульні помітили авто, яке порушило ПДР. Про це інформує прес служба поліції області.

“Інспектори одразу ж подали водієві сигнал про зупинку. Втім громадянин проігнорував вимогу поліцейських та лише пришвидшився. Чоловік не реагував на ввімкнені спеціальні проблискові маячки, звукові сигнали та вимоги про зупинку, які інспектори подавали через гучномовець”, – йдеться у повідомленні.

У результаті водій не впорався із керуванням та з’їхав у кювет. 24-річний кермувальник мав явні ознаки сп’яніння, проте відмовився пройти огляд.

Тому поліцейські склали на водія протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП, за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку транспортного засобу) КУпАП, ст. 124 (Порушення ПДР, що призвели до ДТП) КУпАП й винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

Перейти до панелі інструментів