24.04.2024
Новини

“Ви голенькі спите чи переодягаєтеся?”: у поїзді, що курсує через Тернопіль, нетверезий пасажир чіплявся до дівчат

“Укрзалізниця” знову опинилася в центрі скандалу. У поїзді, що курсує за маршрутом Львів-Маріуполь, нетверезий пасажир чіплявся до дівчат-попутниць у купе. Про це повідомила одна із пасажирок Катерина Стельмащук на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Львів, 1:12 ночі, посадка на потяг Львів-Маріуполь, 2й вагон, купе з місцями 9 і 11. Заходжу в купе, сидить дівчина, ми з нею привітались і почали готувати постіль до сну. Тут в вагон заходить компаха, яку чути ще з вулиці, і ми розумієм, шо один пасажир з неї – це наш сусід”, – пише дівчина.

За її словами, хлопець почав ставити недоречні запитання, заважав спати, навіть хапав за руки. Зокрема, одним із його питань було таке:  “Дєвачкі, ви голенькі спите чи переодягаєтеся?”.

Потім до хлопця приєднався його друг, з яким вони голосно говорили, чіплялись до дівчат, слухали музику, розпивали алкоголь.

На прохання дівчат та провідниці втихомиритися хлопці не зважали. Тоді було вирішено викликати поліцію. Це сталося якраз перед зупинкою в Тернополі.

Поліцейські просто поговорили з ним і пішли, залишивши дівчат самих.

“У нього квиток і він такий же пасажир як і ви, – каже один із поліцейських, прямуючи до виходу”, – пише Катерина.

Тільки після скандалу дівчину “переселили” в інший вагон, а іншій її попутниці так і довелося їхати з дебоширом аж до Кропивницького. При цьому сам нетверезий хлопець, схоже, так і не відповість за свої дії.

Перейти до панелі інструментів