26.04.2024
Новини Оперативно Розслідування

Трагедія 17-річної давнини на Тернопільщині вразила всю країну

Трагедія, що сталася на Тернопільщині 17 років тому, вразила всю Україну. Зникнення 16-річного Юрія Семенюка оповите загадками і таємницями. Правоохоронці намагаються з’ясувати, кому належать кіски знайдені на сміттєзвалищі. А родичі не вірять, що це був нещасний випадок.  

Читайте також: Знайшли останки тернополянина, який загинув за загадкових обставин 17 років тому 

Розібратися у деталях історії намагалися й журналісти “Надзвичайних новин” телеканалу ICTV.

Один з учасників давніх подій таки розповів секрет. Його усі ці роки зберігала компанія друзів. Коли правда виплила, приголомшила усіх.

Як розповіли кореспондентам родичі загиблого Юрія, результати дало лише їхнє самостійне розслідування. Один з друзів, який нещодавно повернувся з-за кордону, під чарку розповів знайомому жахливу таємницю.

Йшлося про те, що 17 років тому четверо хлопців пішли красти кольоровий метал з сільського трансформатора. Юрія вдарило струмом і він загинув. Друзі ж спалили його речі, а тіло закопали на сміттєзвалищі.

Молодий чоловік, який вилив душу знайомому, зізнався, що покійний друг досі сниться йому. Мовив, що не може жити з тягарем і готовий зізнатися у скоєному. Проте, коли протверезів наступного ранку, утік з села.

Аби знайти тіло Юрія, перекопали майже все сміттєзвалище. На знайденому черепі помітили підозрілі отвори, це можуть бути сліди від травм, припускають родичі.

Наразі останки тіла відправили на експертизу. Перш за все експертам належить підтвердити особу знайдених решток. Після цього у лабораторії з`ясовуватимуть причину смерті.

Перейти до панелі інструментів