23.04.2024
Новини

“Нива” зуміла не вилетіти з Першої ліги

Тернопільська «Нива» перемогла волочиський “Агробізнес” з рахунком 1:0. Втім обидві футбольні команди залишаться в Першій лізі у наступному сезоні, повідомляє Sportarena.

У суперників були полярні турнірні завдання. “Нива” ще не гарантувала собі місце в Першій лізі в наступному чемпіонаті, а “Агробізнес” ще мав шанси поборотися за призове місце.

Господарі з 20 листопада обходилися без нічиїх у Першій лізі вже 14 ігор: чотири перемоги і десять поразок, а “Агробізнес” – п’ять ігор: три перемоги і дві поразки. Господарі з перших хвилин показали свою націленість на атаку і на восьмій хвилині вийшли вперед. Пройшов навіс з кутового, гості відбилися, Семенина підхопив м’яч не лівому фланзі, простріл і Іван Когут зрізав м’яч в свої ворота. 1:0. Гості нічого не могли створити попереду і до перерви особливих моментів у команд і не було.

Збільшити рахунок в матчі господарі могли на 67 хвилині, коли Семенина вивалився на рандеву з Мозіль, але пробити кіпера волочисців із гострого кута не зумів. Чижевський послабив захисні редути, випустивши замість центрбека Юхимовича Семенюка, але і це особливих дивідендів не принесло.

Господарі досить впевнено контролювали м’яч, часто загострюючи гру. Кінцівка матчу пройшла під акомпанемент атак гостей, які нічим не закінчилися. У підсумку, сенсаційна поразка “Агробізнесу”, який остаточно втратили всі шанси вийти в УПЛ в цьому сезоні, а “Нива” перемогою забезпечила собі місце в Першій лізі на наступному сезоні.

Головне фото: фейсбук-сторінка ФК “Нива” Тернопіль.

Перейти до панелі інструментів