26.04.2024
Новини

Неймовірні перетворення обіцяють на території ЗОШ №3 (фото)

У рамках програми “Велике будівництво” проведуть реконструкцію спортивного майданчика Тернопільської спеціалізованої школи № 3 з поглибленим вивченням іноземних мов, повідомляє пресслужба Тернопільської облдержадміністрації.

Проєктом передбачено оновити майданчик для міні-футболу та баскетболу площею 800 м2, майданчик для волейболу, бадмінтону та тенісу площею 162 м2, майданчик для занять аеробікою, спортивними танцями, східними релаксаційними вправами, облаштувати криту зону відпочинку для занять настільним тенісом та фізкультурними вправами під час перерв при несприятливих погодних умовах.

Читайте також: Коли над катедрою встановлять обіцяний минулоріч оглядовий майданчик?

Крім того, на майданчику зведуть трибуни для футбольного поля на 40 місць та для майданчика волейболу, бадмінтону та тенісу на 30 місць.

Суми проєкту у ТОДА не вказують, як і того, коли задум буде реалізовано. Відтак наразі даний проєкт виглядає лише просто як красиві малюнки. Нагадаємо, що чимало цікавих проєктів, які презентували в облдержадміністрації або її представники, досі не втілено. Зокрема, розпіарений минулоріч перед виборами представниками влади проєкт облаштування оглядового майданчика на катедрі, як з’ясувалося, держава взагалі не фінансуватиме.

Власне, не зрозуміло також, чи буде доступний майданчик у загальному доступі, чи лиш для учнів ЗОШ №3? Звісно, за умови, що цей задум взагалі втілять.

Читайте також: “Грошей немає, роботи призупинили”: чому огорожа біля церкви Різдва Христового стає “довгожителькою”

Фото: пресслужба Тернопільської облдержадміністрації.

Перейти до панелі інструментів