У заморожених курячих ніжка, які доставляли в Україну з Польщі, виявили сальмонелу. Після доставки, продукцію перероблено на м’ясо механічного обвалювання.
Про це повідомляє пресслужба головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.
У повідомленні йдеться про те, що інформацію щодо виявлення Salmonella enterica ser. Enteritidis у заморожених курячих ніжках, що експортувались з Польщі до країн-членів ЄС, управління отримало 20 квітня.
Після експорту зазначену продукцію перероблено на м’ясо механічного обвалювання: виробник Cedrob S.A., Ciechanów; відправник AMP Logistyka Sp. z o.o., Plonsk) та надіслано до України (отримувач: ТОВ «Аркада Фінанс», вул. Журналістів, 13, м. Дніпро, 49023)
Також в управлінні Держпродспоживслужби в Тернопільській області просять повідомляти про виявлення даного продукту в обігу (м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 20, тел. (0352) 52-10-10).
Фото: з відкритих джерел