16.04.2024
Здоров’я Місто Новини

У Тернополі можуть призупинити рішення комісії щодо відміни локдауну

Якщо протягом наступних днів відбудеться зростання кількості хворих, у Тернополі можуть призупинити рішення комісії щодо відміни локдауну, і місто перейде в режим жорсткого карантину. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці міський голова Сергій Надал.
“Готові вжити всіх необхідних заходів у разі, якщо буде загроза здоров’ю та життю тернополян. Я не боюся приймати важкі, але правильні рішення, якщо в цьому є об’єктивна потреба. Якщо протягом наступних днів відбудеться зростання кількості хворих — ми призупинимо рішення комісії і Тернопіль перейде в режим жорсткого карантину. Крім того, ми чітко розуміємо, що ідуть свята і тестування можуть не проводитися в повній мірі”, – заявив Сергій Надал. – Ми ніколи не будемо ризикувати здоров’ям жителів нашої громади. Ми щоденно моніторимо ситуацію. Рішення приймаються на основі оцінки динаміки захворюваності.
Це не тернопільське «ноу-хау», продовжує міський голова. Це практика боротьби з пандемією всіх цивілізованих країн. Якщо показники захворюваності зменшуються — карантин послаблюють. Якщо показники збільшуються — карантин посилюють, відповідно ми будемо дослухатися до рішення Кабінету Міністрів.

https://www.facebook.com/Nadal.Sergij/posts/1734174166766573

 

Перейти до панелі інструментів