28.03.2024
Новини Політика

Голова Тернопільської облради планує очолити… обласний перинатальний центр

Віктор Овчарук хоче очолити обласний перинатальний центр

Очолити обласний  перинатальний центр “Мати і дитина” планує голова Тернопільської облради Віктор Овчарук. Про це свідчить його електронна декларація за 2019 рік, яку він подав вдруге цього року. 

Зокрема, у декларації від 20 жовтня вказано, що Віктор Овчарук є кандидатом на посаду генерального директора (головного лікаря) перинатального центру, який є комунальним некомерційним підприємством Тернопільської облради. 

Зауважимо, що Віктор Овчарук за освітою – лікар-гінеколог. І за сумісництвом займається медичною практикою у міській лікарні №2 та викладацькою діяльністю у Тернопільському медуніверситеті. 

Овчарук також балотується на посаду міського голови Тернополя. Дата і сам факт подання декларації можуть свідчити про те, як оцінює свої шанси на перемогу у мерських перегонах  сам кандидат. 

Як свідчить його електронна декларація, за основним місцем роботи у облраді отримав 802 тис. 975 грн. Це в середньому орієнтовно 67 тис. грн у місяць. Також отримав 10 тис. 645 грн зарплати за сумісництвом у Тернопільській міській лікарні № 2 та 16 тис. 245 грн за сумісництвом у Тернопільському медуніверситеті  А ще голова облради декларує 19 тис.  640 грн соціальних виплат від управління соціальної політики Тернопільської міської ради. 

Дружина Овчарука отримала 39 тис. 613 грн зарплати за основним місцем роботи у Тернопільському обласному наркологічному диспансері. 18 тис. 912 грн – її  зарплата, отримана за сумісництвом у ТНЕУ. 269 тис. 943  грн – дохід пані Овчарук, виплачений самозайнятій особі  ТОВ “МЕРІ КЕЙ (УКРАЇНА) ЛТД.  2 тис. 200 – дохід дружини виплачений самозайнятій особі Тернопільським обласним центром зайнятості. 250 грн – подарунок у грошовій формі у КНП “Тернопільський обласний наркологічний диспансер”.

Віктор Овчарук зберігає готівкою 15 тис. доларів, 10 тис. євро, 103 тис. грн. Його дружина – 13 тис. доларів, 14 тис. 500 євро, 32 тис. грн. 

У декларацій голова облради вказує квартиру, придбану у 2014 році, площею  87 кв. м – це власність дружини. Вартість житла на дату набуття права або за останньою грошовою оцінкою – 541 тис. 721 грн. Також дружина є власницею земельної ділянки площею 4 тис. м кв. у Великому Глибочку, вартість якої 36 тис. 820 грн.  Щодо транспорту, то голова облради декларує дві автівки.  Skoda Oktavia 2011 року випуску, вартістю 150 тис. 900 грн, належить дружині. Право власності на Hyundai Accent 2008 року у дружини, а Віктор Овчарук має лише право керування. Сам посадовець, як свідчить декларація, власного авто не має. 

Нагадаємо, попередній гендиректор обласного перинатального центру Віктор Куценко раптово помер в грудні минулого року. Нині в.о. гендиректора є Надія Заріцька. 

Читайте також: Новітні мільйонери: скільки заробляють очільники Тернопільщини. 

Головне фото: “Нова тернопільська газета”. 

Перейти до панелі інструментів