19.03.2024
Новини

Мешканці вулиці Рєпіна нарікають на незручності через затяжний ремонт дороги

Жителі вулиці Рєпіна просять нарешті завершити ремонт вулиці, який спричиняє їм численні незручності. Адже здавати оновлену вулицю працівники мали до 1 жовтня.

Про це йдеться у петиції, яку зареєстрував Сергій Яковенко. У ній він просить також відремонтувати 100-ділянку, яка чомусь лишилася поза ремонтним проектом.

5 серпня на засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення частково перекрити рух транспорту на вул. Рєпіна з метою проведення капітального ремонту дорожнього покриття з 10 серпня по 1 жовтня 2020 року. На цій ділянці має бути проведена заміна каналізації, водопроводу та дорожнього покриття поблизу станції швидкої допомоги.

Проте ремонтні роботи, яка здійснює підрядна організація ТОВ”ТОМ-ІНВЕСТБУД” проводяться дуже повільно. Бувають гарні сонячні дні, але робітники чомусь відсутні на об”єкті або у разі присутності не здійснюють жодних робіт, сидять та “курять”.

Просимо:

1) забезпечити належне та вчасне виконання робіт підрядною організацією, щоб об”єкт, як і було заплановано було здано до 1 жовтня 2020 року

2) під час здійснення ремонтних робіт, були випадки повного перекриття вул.Репіна, під час цього автомобільний рух здійснювався через подвір”я станції швидкої медичної допомоги, що повністю не відповідає тимчасовій Схемі організації дорожнього руху. Просимо внести зміни в Схему організації дорожнього руху, а у разі необхідносі розглянути можливість тимчасового відкриття проїзду з боку парку Національного відродження.

3) згідно плану ремонту, вулицю мають капітально відремонтувати ДО будинку по вул.Вербицького 22, проте залишається відрізок довжиною 100 метрів, де повно ям, які виникли в результаті проїзду важкої техніки під час забудови житловими будинками, колишньої території Зеленбуду. Тому просимо Вас “не забути” про дану ділянку дороги, та здійнити там хоча б середній поточний ремонт”, – йдеться у петиції.

До кінця збору підписів лишилося 11 днів. Наразі петицію підписали лише 12 осіб з необхідних 300. 

Перейти до панелі інструментів