Майстер-клас збираються провести у Кременецькому краєзнавчому музеї 10 липня. Початок о 13.30. Організатори кажуть, захід проходитиме з дотриманням усіх вимог карантину.
Етнографічний захід – майстер-клас по приготуванню автентичної локальної страви “Кременецький вишневий борщ” відбудеться біля будівлі музею у Кременці на вул. Шевченка, 90.
“Захід буде проводитись з дотриманням вимог карантину. Сьогодні музей працює над створенням автентичного меню страв краю для розвитку гастрономічного туризму. Під час прес-конференції заходу відбудеться презентація намірів роботи Кременецького краєзнавчого музею, де буде висвітлена співпраця з місцевими закладами харчування, робота гастрономічної комісії музею, планування щорічних гастрономічних заходів та фестивалів тощо”, – повідомляють у музеї.