23.04.2024
Новини

У Тернополі померла медик із багаторічним досвідом

Про смерть Лариси Безрукої повідомили у ДУ “Тернопільський ОЛЦ МОЗ України” ввечері 4 липня.  У жінки була тяжка хвороба.

“Колектив ДУ «Тернопільський ОЛЦ МОЗ України» висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Неможливо словами загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи. У нашій пам’яті Лариса Андріївна залишиться, як добра, весела і ініціативна людина, яка завжди готова допомогти у будь-який час”, – йдеться у повідомленні на сторінці лабораторного центру у Facebook.

У коментарях люди висловлюють слова співчуття рідним померлої.

Людмила Слободянюк: “Не можу повірити…Сум…Надзвичайно хороша була людина! Щирі співчуття рідним! Царство Небесне! Нехай з Богом спочиває!”

Марія Слюсар: “Сум…біль….жаль… Нехай з Богом спочиває. Царство небесне…. Не віриться, що не стало ще однієї однокурсниці….”

Елена Вивсяная: “Щирі співчуття! Мала за честь працювати з такою світлою і доброю людиною!!!!”

Свій трудовий шлях Лариса Безрука розпочала з посади лікаря з гігієни дітей і підлітків обласної санітарно-епідеміологічної станції, пізніше очолювала організаційний відділ. У 2013 році, після реорганізації санітарно-епідеміологічної служби стала керівником кадрової служби ГУ Держсанепідслужби у Тернопільській області. У 2016 році переходить на посаду лікаря з загальної гігієни ДУ «Тернопільській ОЛЦ МОЗ України», останні два роки працювала в Тернопільській міській комунальній лікарні №3.

 

Перейти до панелі інструментів