19.04.2024
Новини

Екс-головний податківець Тернопільщини виринув на аналогічній посаді у Львові

Новим керівником Головного управління ДПС у Львівській області призначили Ігоря Комендата, який тривалий час очолював податкову службу Тернопільщини.

Ігор Комендат народився у 1976 році в  м. Костопіль Рівненської області. У 1997 році закінчив Тернопільську академію народного господарства. За освітою – економіст-правознавець.

Трудову діяльність розпочав з травня 1995 року головним бухгалтером ТОВ «Кромвель ЛТД». З вересня 1998 року –  головний бухгалтер ПП «Кромвель».

З вересня 1999 року займався підприємницькою діяльністю (фізична особа – підприємець).

З 1999 року по 2014 рік працював на керівних посадах  (за сумісництвом) в баскетбольному клубі «Тернопіль», організації роботодавців у Тернопільській області, ТОВ «Будівельні інвестиції – Тернопіль», ТОВ «Фора С».

З 2009 року – уповноважений Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва з питань захисту прав підприємців у Тернопільській області (на громадських засадах).

З липня 2014 року – помічник народного депутата України Чугуннікова В.С.

З вересня 2014 року почав працювати в податкових органах на посаді заступника начальника ГУ Міндоходів  у Тернопільській області.

З вересня 2014 року перший заступник начальника ГУ ДФС у Тернопільській області з покладанням обов’язків начальника ГУ ДФС у Тернопільській області.

З жовтня 2014 року – начальник ГУ ДФС у Тернопільській області.

З червня 2020 року – начальник ГУ ДПС у Львівській області.

 

Перейти до панелі інструментів