24.04.2024
Новини

На Тернопільщині у два села не доїжджають автобуси через жахливий стан дороги

На аварійні дороги та незручності з доїздом поскаржилися сьогодні керівництву області представники Доброводівської та Новиківської сільських рад, повідомляє прес служба ТОДА.
– Дорога місцевого значення С200622 Зарубинці –Опрілівці – Доброводи – в аварійному стані, – розповів Доброводівський сільський голова Олег Луб’янський. – На ділянці біля с. Доброводи – вибоїни, зверху засипано щебенево-відсівною сумішшю. Водіям просто доводиться маневрувати між ямами. Неодноразово траплялося, що водії автобусів просто відмовлялися їхати до населеного пункту. Але ця ділянка дороги дуже важлива для нас, бо в Доброводах є опорна школа.
Села Опрілівці та Чумалі належать до Новиківської сільської ради. Але жителям часто доводиться звертатися в амбулаторію загальної практики сімейної медицини, що у с. Доброводи.
– Дорога не просто у незадовільному, а жахливому стані, – зазначив Новиківський сільський голова Ігор Мних. – Але воно дуже потрібна жителям наших сіл. У минулі роки перевізники просто призупиняли перевезення пасажирів до кінцевої зупинки у селі Чумалі.
Заступник голови ОДА Ігор Гайдук зазначив, що в ТОДА саме допрацьовують перелік доріг, які планують відремонтувати цього року на Тернопільщині, і пообіцяв, що побажання жителів сіл будуть враховані. Терміново перевірить, чи дану обіцянку буде виконано.

Фото: ua.dorig.net.ua

Перейти до панелі інструментів