25.04.2024
Новини

Почаїв закривають. В’їзд і виїзд дозволять лише спецтранспорту

Про заборону в’їзду і виїзду з Почаєва повідомив перший заступник голови Кременецької райдержадміністрації В’ячеслав Онишкевич.

– Щойно відбулось позачергове засідання районної комісії з ПТЕБ та НС, –  пише керівник РДА на своїй  на сторінці. – Зважаючи на різке зростання захворюваності на COVID-19 в м. Почаїв з 10:00 год. 21.04.2020 року вводиться заборона на в’їзд/виїзд з карантинної зони міста.

Нагадаємо, 20 квітня у Почаєві зареєстрували 13 нових випадків виявлення COVID-19. Серед інфікованих священники лаври і учасники хору. Усього в Кременецькому районі 42 хворих.

За інформацією Тернопільського міського штабу для боротьби з коронавірусом, 19 квітня ввечері у Тернопільській лікарні швидкої допомоги померла 43-річна жінка, в якої діагностували коронавірус. З 15 квітня вона лікувалася у Почаївській лікарні, в неділю увечері її перевели у Тернопіль. О 21.30 жінки не стало.

  • У Почаїв зможе заїхати лише спецтранспорт, той, який впливатиме на забезпечення життєдіяльності міста – лише за відповідними перепустками, – каже В’ячеслав Онишкевич у своєму відеозверненні. – Ситуація стає критичною. Суворо дотримуйтеся карантинних обмежень – лише так зможемо втримати різке зростання випадків коронавірусної інфекції.

Перейти до панелі інструментів