18.04.2024
Новини

На світанку у Тернополі почергово горіли 8 сміттєвих контейнерів. Паліїв затримали

20.04.2020 року в період з 04:58 по 06:18 год. в м. Тернопіль по вулицях: Слівенська, Л.Українки, Героїв Крут, Довженка, Б.Хмельницького та Коновальця, виникло почергово 8 пожеж сміття в сміттєвих контейнерах. Усі пожежі ліквідовані. Під час гасіння врятовано 1 автомобіль по вул. Г.Крут.

За словами заступника начальника Тернопільського відділу поліції Сергія Гатанюка, на місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, а на пошуки “жартівників” були скеровані екіпажі патрульної поліції та наряди групи реагування патрульної поліції обласного центру.

У ході злагодженого спільного відпрацювання території, правоохоронці піймали підозрюваних. Ними виявилися двоє мешканців обласного центру – сімнадцяти та вісімнадцяти років.

Старший з паліїв уже притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство. Рік тому юнак потрапив в поле зору правоохоронців за аналогічний злочин – за підпалювання смітників.

Хлопців піймали. Вони у скоєному зізналися і кажуть, що палили смітники, аби порозважатися. За такі нічні жарти, каже Сергій Гатанюк, хлопці постануть перед судом. Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 296 ККУ – хуліганство. Вирішується питання про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу.

Хлопців перевіряють на причетність до нещодавних підпалів, які трапилися на території міста та Тернопільського району. Триває слідство.

 

 

Головне фото з Фейсбук-сторінки Максима Черкашина. Смітник на розі вулиць Слівенської і Лесі Українки.

Перейти до панелі інструментів