29.03.2024
Новини Оперативно

У тернопільських тролейбусах змінюють обшивку сидінь

У тролейбусах поступово замінюють обшивку сидінь. Обновки з’явилися, зокрема, у машинах №159 і №162. На черзі – інші тролейбуси, повідомляє спільнота “Транспорт Тернополя” у соцмережі “Фейсбук”.

На фото борт №162 до заміни обшивки сидінь (фото Svitlana Korpan, 3 січня 2020) та після (фото адміністратора спільноти, 26 січня 2020)

Тернополяни неодноразово скаржилися на брудні та обдерті сидіння громадського транспорту.

“Перший раз за останні кілька місяців користуюся в Тернополі громадським транспортом… Сидіння на стільки брудні, що не хочеться на них сідати, при цьому тариф один з найвищих в Україні, зате розвішані новорічні прикраси і мера не перестають транслювати на екрані, – написав 5 січня у соцмережі “Фейсбук” громадський активіст  Олег Синовець.

Нагадаємо, у Тернопільській міськраді – кадрові зміни. Тут створили нове управління – транспортних мереж та зв’язку. Управління транспорту і зв’язку, яким багато років керував Ігор Мединський, у стані припинення. З 26 грудня тимчасово виконує обов’язки керівника управління Олег Вітрук, який до того був заступником Ігоря Мединського. Стажування на призначення його заступником проходить Антон Марчевський. Фото з керівниками нових відділів та управлінь міськради нещодавно опублікував міський голова Сергій Надал.
“Досвідчені керівники в команді з молодими фахівцями – це формула успіху і моя стратегія управління, – написав він. – Я впевнений, що незадовго ми побачимо результати їхньої роботи”.

 

Перейти до панелі інструментів