29.03.2024
Місто Новини

У Тернополі шукають квартиру в радянському стилі для зйомок фільму

Квартиру без сучасних ремонтів шукають у Тернополі для зйомок фільму. 

“У кадрі – радянська епоха з усіма її промовистими елементами! Будь ласка, відгукніться, хто має таку чи знає, де є! – просить представниця Тернопільської кінокомісії Наталя Турчин. 

За її словами, бажано, щоб у квартирі був старий сервант, ліжко, дивани та крісла, які колись вважалися престижними. У цій квартирі зніматимуть одну зі сцен фільму One Life режисера і сценариста Макса Мельника. У сцені буде зображено сім’ю не надто багату, середню і антураж їхньої квартири має бути таким. Це кінець Союзу, початок 90-х років. 

Зйомки фільму відбуваються виключно мобільним телефоном, що трендово сьогодні. У квартирі зніматимуть кілька сцен з різними життєвими ситуаціями, розповідає режисер Максим Мельник. Їх подробиць не розкриває, бо це сюжетна таємниця. 

– Має бути такий типовий совок, головне, щоб квартира виглядала несучасно, – каже він.

Зйомки фільму One Life почалися у травні у Тернополі, попереду ще треба зняти багато сцен. 

– Всього у фільмі 22 сцени в різних інтер’єрах і різних локаціях, – каже режисер. – Це драматичний фільм про життя однієї людини очима цієї людини від народження до смерті. Основна тема – це сім’я.

Довідка

Інформацію щодо квартири, які підійде для зйомок фільму, повідомляйте за номером телефону 0677273382 (Наталя Турчин), або пишіть їй у соцмережі “Фейсбук”.

Перейти до панелі інструментів