27.04.2024
Місто Новини

На будівництво каплиці на Микулинецькому кладовищі зібрали 120 тис. грн

На будівництво каплиці в пам’ять про загиблих учасників АТО на Микулинецькому кладовищі благодійники перерахували 120 тис. Щоправда у міськраді зазначають, що перераховані кошти – це, в основному, кошти від працівників міськради.

Зібрані кошти  перерахують  КП “Ритуальна служба”. Про це йшлося на засіданні виконкому міськради у четвер, 22 серпня.

– Дозволити управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради спрямувати кошти спеціалізованому комунальному підприємству «Ритуальна служба», – каже начальник управління ЖКГ Олег Соколовський, – в сумі 120 тисяч гривень на будівництво Каплиці на Микулинецькому кладовищі в пам’ять загиблих в АТО, як частини Меморіалу «Алея Героїв».

У свою чергу міський голова нагадав, що рахунок на будівництво каплички відкритий і охочі можуть долучитись.

– Прохання до журналістів нагадати, що  капличка на Алеї, де поховані учасники АТО,  має бути універсальною для всіх священиків, де вони можуть зайти і помолитись, – каже він. – Тобто, про це раніше інформація була, і були впевнені і матері загиблих, і учасники АТО, що тернополяни перерахують пожертви на будівництво і за ті кошти збудується. Перераховані кошти – це, в основному, ті кошти, які перерахували працівники міськради. Тому прохання цю інформацію поширити, рахунок відкритий, хай більше долучаються тернополяни небайдужі, які там сильно переживають, які сильно патріотичні, до будівництва цієї каплички.

Нагадаємо, про початок проведення благодійного збору коштів міськрада оголосила на початку червня. Рахунок відкритий на управління ЖКГ.

реквізити:
Отримувач: УК у м.Тернополі/м. Тернопіль/50110000
Розрахунковий рахунок: 31519931019002
Банк отримувача: – Казначейство України
ЕАП МФО: 899998
Призначення платежу: Благодійні внески для будівництва Каплиці на Меморіалі «Алея Героїв».

Перейти до панелі інструментів