29.03.2024
Новини

У Теребовлі стартував чотириденний велотур “Слідами історії Латвії та України”

Сьогодні у Теребовлі стартував чотириденний велотур “Слідами історії Литви та України”. Учасники туру – молодь з України та Литви. 

  • Тут дуже красиве місце і ми раді тут бути, – каже співорганізатор велотуру Томас Судкайтіс. – Ми хочемо таким чином вивчити більше нашу литовську та  українську історію. Ми знаємо, що тут є дуже красиві замки та величезний спільний культурний спадок.

Щойно з Теребовлі стартував чотириденний велотур "Слідами історії Латвії та України". Учасники – молодь з обидвох країн. Гід: @Степан ЗелінськійВелопрокат: Туристично-інформаційний центр м. Теребовля

Опубліковано Теребовля ІІ медіа-центр Вівторок, 30 липня 2019 р.

Велотур триватиме 4 дні. Учасники велосипедами об’їдуть три міста – Кам’янець-Подільський, Скалу-Подільську, Теребовлю. Закінчиться велотур на фестивалі “Ту Стань!-2019” у місті Тустань.

  • Ми вирішили організувати такий велотур, щоб дослідити спільну історію Литви та України, – каже співорганізатор велотуру Степан Зелінський. – Чотири дні ми будемо на велосипедах їздити по містах Тернопільської, Хмельницької області та Івано-Франківської області.

Загалом у проекті “Слідами історії Латвії та України” бере участь близько 20-ти учасників.

 

 

Перейти до панелі інструментів