23.04.2024
Новини Оперативно

На 164-му окрузі чоловік з посвідченням журналіста намагався зірвати роботу ОВК

Як передає наш кореспондент, на 164-му ОВО “свободівець” із журналістським посвідченням цілу ніч перешкоджав роботі комісії – робив зауваження і не давав працювати. Кульмінацією стало те, що начебто журналіст вирішив не пускати в хід один із протоколів, чим зупинив роботу комісії на півгодини.

Про скарги на цих осіб заявляли й довірені особи від кандидатів.

Вранці комісія склала акт про те, що дана особа повинна залишити приміщення ОВК до завершення роботи комісії.

Очікуємо коментар від прес-служби ВО “Свобода”.

Поки ми чекаємо офіційний коментар штабу, який буде ввечері, з нами зв’язався сам фігурант – Богдан Лихий. Він стверджує, що ОВК працювала з порушеннями, тому він не зривав засідання, а робив зауваження.

  • Протоколи переписувались прямо в ОВК – то в туалеті, то на підвіконні, то в машині під ОВК, окрім того, саме ОВК мало приймати протколи по одному і всією комісією розглядати ці протоколи, – каже Богдан Лихий. – Натомість, там стояло три стола, по два члена ОВК, і приймали як хотіли, і прямо на камеру в присутності членів ОВК члени ДВК дописували ручкою в протоколах, а секретар комісії взагалі пішов і пропав, інша частина членів ОВК не знаходилась на засіданні а була на першому поверсі і будь де інше, а не при прийому протоколів.

Богдан Лихий також опублікував відео порушень.

Трохи згодом ми опублікуємо офіційний коментар поліції з приводу порушень на ОВК №164.

Перейти до панелі інструментів