20.04.2024
Новини

Монополія Тернопільщини – унікальну настільну гру презентували сьогодні

Презентація унікальної настільної гри “Тернопільська громада” відбулась сьогодні у “MediaКриївці”. За допомогою цього проекту, в ігровій формі, учасники мають змогу познайомитись з Тернополем та селами, які увійшли в громаду, історією, архітектурою, особливостями, святами та відомими людьми.

Також гравці дізнаються про електронні сервіси – петиції, запис до лікаря та в електронну чергу у дитячий садок, Громадський бюджет і Відкрите місто.

За словами розробників проекту гра буде цікавою, як мешканцям Тернопільської громади, так і туристам, які хочуть більше про неї дізнатись.

  • Це така собі місцева монополія. На деяких карточках є питання, які пов’язані з Тернополем, – каже розробник гри Максим Черкашин, – І таким чином гравці дізнаються цікаві факти про Тернопільщину. Ми хотіли, щоб ця гра була цікавою і не просто собі була, а щоб люди дійсно грали в неї.

Гру безкоштовно отримають усі школи громади, бібліотеки, Молодіжний центр та Центр науки, села, які увійшли в громаду. Також її можна буде придбати в “Туристично-інформаційному центрі” та замовити он-лайн. Вартує вона 599 гривень

 

Перейти до панелі інструментів