19.04.2024
Новини

Власники гаражів на “Алясці” будуть пікетувати ОДА, якщо Барна не підпише розпорядження про передачу землі

Сьогодні близько ста власників гаражів, що на “Алясці” прийшли на земельну комісію в ТОДА. Комісія так і не відбулась, але з людьми поспілкувались представники держгеокадастру, заступник голови ОДА і сам голова ОДА Степан Барна.

Власники гаражів прийшли на земельну комісію в ОДА.

Опубліковано Терміново – Новини Тернопільщини Середа, 29 травня 2019 р.

Опубліковано Терміново – Новини Тернопільщини Середа, 29 травня 2019 р.

Люди вимагають від голови ОДА підписати розпорядження про примусову передання землі, яка знаходиться під металевими гаражами. Власники зазначають, що близько семи років намагаються приватизувати земельні ділянки.

– У нас є нові договори, заключені у 2017 році, згідно з якими ми маємо сплачувати 3,35 гривень за один квадратний метр, – каже один із власників гаражів Микола Науменко. – Але пізніше з’явились якісь незрозумілі заборгованості і з нас почали вимагати інші суми. Ми почали писати запити, щоб нам пояснили, що це за заборгованості у “Промінь”, проте нам відповіли, що ми оплачуємо не в терміни, вказані в договорі, та що 1 червня 2019 року вони розривають з нами договори. Кожного разу нам надсилали різні заборгованості. Ми платимо гроші, а тут навіть сміття не прибирають.

Зараз земля знаходиться у державній власності, проте право користування у підприємства “Промінь”.

Після обговорення конфлікту люди вирішили, що якщо Степан Барна не підпише розпорядження, то вони будуть пікетувати ОДА.

 

 

Нагадаємо, що в понеділок, 27 травня, власники гаражів зустрілись з головою ОДА Степаном Барною і він пообіцяв підписати відповідне розпорядження про передачу землі людям.

Читайте по темі: Власникам гаражів на “Алясці” не дають приватизувати землю

 

 

 

Перейти до панелі інструментів