23.10.2024
Новини

Мобілізували лише 3 місяці тому – під Бахмутом загинув 33-річний кулеметник з Теребовлянщини

Володимира Крупу з с. Кровинка, що у Теребовлянській громаді, мобілізували на початку червня цього року. Уже 6 вересня військовий загинув у Бахмутському районі під час мінометного обстрілу, – повідомляють у Теребовлянській міській раді.

З болем та сумом повідомляємо, що за Україну, її свободу й незалежність, віддав своє життя мешканець с.Кровинка солдат Володимир Крупа, 1991 р.н. Герой загинув 6 вересня під час мінометного обстрілу в районі м. Залізне Бахмутського району Донецької області, мужньо виконавши військовий обов’язок.

Володимир Крупа мобілізований на військову службу 5 червня 2024 року. Був кулеметником.

У цей важкий час скорботи Теребовлянська міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого захисника. Нехай ваш біль буде розділений з усіма, хто цінує його жертовність і боротьбу за мирне майбутнє. Разом з вами оплакуємо втрату і схиляємо голови перед величчю подвигу Володимира Крупи.

Світла пам’ять Герою, його ім’я назавжди залишиться в серцях вдячних нащадків!

Просимо громаду зустріти нашого Героя і віддати йому шану, адже ставши на захист кожного з нас, він віддав власне життя і тепер захищатиме нас у Небесному Війську. Наш обов‘язок пам‘ятати про надвисоку ціну нашої незалежности й свободи.

Про дату та час зустрічі домовини з тілом Володимира Крупи та чин його похорону повідомимо згодом. Слідкуйте за сторінкою Теребовлянської міської ради у соціальній мережі Фейсбук”, – зазначають у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів