29.03.2024
Молодь Новини

На фестивалі “Файне місто” всіх охочих “вінчатиме” пастор

Пастор “Файного міста” працюватиме на фестивалі 25-28 липня. Він вінчатиме всіх охочих. Парам, які одружуються, поставлять печатку у паспорті фестивалю. Минулого року таким чином одружилися близько 300 людей, повідомив співзасновник та співорганізатор фестивалю “Файне місто”  Рустам Ергешов.

Рустам Ергешов

– Пастор – це наш фестивальний герой. Як його сприймають, це питання особисте. Ми кажемо на нього пастор, хоча він не є справжнім священиком, – каже він. – Пари можуть вважати, що одружені саме на фестивалі “Файне місто.” Як вони будуть діяти за межами фестивалю – це вже інше питання. У паспорті фестивалю “Файне місто” є години роботи нашого РАЦСу, він безкоштовний, додає Рустам Ергешов. 

До слова, цього року на “Файному місті” діє нововведення для гостей платного наметового містечка. 

– Вони отримають файну торбу – рюкзак в якому буде дощовик, презервативи, паспорт фестивалю, носовички, різні подарунки від партнерів, – каже співорганізатор фестивалю. – Багато людей вже нам пишуть, чи буде продаватися цей рюкзак, але його не можна придбати. Його роздають лише безкоштовно тим, хто придбав квиток у наметове містечко. 

Читайте також: Людей з інвалідністю на фестиваль “Файне Місто” безкоштовно возитиме соціальне таксі

 

 

 

Перейти до панелі інструментів