20.04.2024
Анонс Громада Новини

Як дізнатися більше про Тернопіль. Жителів міста запрошують на пізнавальну гру

У п’ятницю, о 12.00 у MediaКриївці (вул. І.Франка, 7-А) розробники унікальної настільної гри «Тернопільська громада» презентують свої напрацювання.

Веселий та креативний проект у вигляді настільної гри «Тернопільська громада» познайомить учасників з Тернополем та селами, які увійшли в громаду, історією, архітектурою, особливостями, святами та відомими людьми. Також гравці дізнаються про електронні сервіси – петиції, запис до лікаря та в електронну чергу у дитячий садок, Громадський бюджет і Відкрите місто.

Розробники проекту потурбувались про те, аби гра “Тернопільська громада” була цікавою не лише для туристів та гостей Тернополя, але й для самих жителів міста.

Гру безкоштовно отримають усі школи громади, бібліотеки, Молодіжний центр та Центр науки, села, які увійшли в громаду. Також гру можна буде придбати в “Туристично-інформаційному центрі” та замовити он-лайн.

Презентуватимуть гру автор проекту, керівник ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад”, Максим Черкашин та партнер проекту, менеджер з маркетингу корпорації «Опілля», Василь Мацюк.

Проект реалізовує громадська організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” у партнерстві з Коаліцією ГО “Тернопільський центр реформ”.

Перейти до панелі інструментів