25.04.2024
Корисне Промо

Електробритви та тримери Braun – незамінні прилади для стильного чоловічого образу

Ідеально виголене обличчя, триденна щетина або стильно укладена борода – кожен чоловік вибирає свій імідж, залежно від настрою та способу життя. Щоб доглядати чоловічу рослинність, не обов’язково регулярно відвідувати спеціалізований салон. Всі необхідні процедури нескладно виконати самостійно, маючи під рукою необхідні прилади – а саме електробритви та тримери. У фірмовому магазині Braun-Shop представлені найкращі моделі цих пристроїв, придбати які можна буквально зараз. Але для початку слід ознайомитися з їх функціями та особливостями.

Чоловічі бритви Braun: головні аргументи на користь покупки

Електробритви від німецької фірми Браун мають сіткову конструкцію, яка виграшно відрізняє їх від приладів інших виробників. Ця особливість дозволяє легким рухом зрізати волоски по прямій лінії швидко та безболісно, ​​не викликаючи подразнень.

Іншими перевагами машинок для гоління від Braun є:

  • адаптація до контурів обличчя за рахунок плаваючої голівки та автоматичного налаштування мотора;
  • автоматичне зчитування густоти щетини;
  • висока чистота та безпека гоління за рахунок спеціальної захисної сіточки з унікальним малюнком, що запобігає дотику лез до поверхні шкіри;
  • можливість використання у поєднанні з піною, гелем або мусом, а також очищення приладу під проточною водою за рахунок водонепроникного корпусу.

Преміальні серії електробритв Braun для найвибагливіших джентльменів оснащуються подвійними сітками, що забезпечують максимально тривалу гладкість шкіри. Ці інтелектуальні пристрої також містять у своїй конструкції тримери для підрізання як волосків, що близько прилягають до шкіри, так і таких, що ростуть у різних напрямках.

Тример Braun – незамінний прилад для чітких контурів

Красиво сформувати бороду, вуса та бакенбарди можна за допомогою тримера Braun. Цей компактний і функціональний пристрій має такі переваги:

  • адаптація до густоти щетини та контурів обличчя за рахунок двигуна AutoSensing;
  • висока гострота лез, що забезпечує зрізання волосків одним рухом;
  • наявність кругової шкали точних налаштувань, що регулює довжину від 0,5 до 20 мм;
  • знімні гребені на 1-10 та 11-20 міліметрів для точного коригування довжини бороди.

Найбільш ефективними та функціональними є мультитримери Braun. У їх комплектації є насадки для гоління волосся на тілі, стрижки вусів і бороди, моделювання чітких контурів, а також для безболісного зрізання волосків в області вух і носа.

Купити будь-яку модель тримера за вигідною ціною можна зараз, відвідавши інтернет-магазин Браун-Шоп. У каталозі є й інші офіційні товари, що заслуговують на увагу — електробритви, зубні щітки, епілятори, а також компактна техніка для кухні. Доставка замовленої продукції на суму від 1500 гривень безкоштовна по Києву та інших містах України.

Перейти до панелі інструментів