18.04.2024
Промо

Дитяча стоматологія у Києві: навіщо проводиться сріблення зубів

Батьки маленьких дітей обов’язково повинні стежити за станом порожнини рота малюків. Починати чистити зубки своїй дитині потрібно з моменту прорізування перших нижніх різців. Проводити гігієну слід спеціальною насадкою, яка надівається на палець.

Для початку варто отримати консультацію лікаря в стоматології «Skyclinic» https://skyclinic.ua/services/detskaya-stomatologiya/ про те, як правильно проводити санацію порожнини рота дитині до року. Фахівець з дитячої стоматології в Києві проконсультує батьків про те:

  • як правильно чистити перші молочні зубки;
  • як правильно за ними доглядати поедающем;
  • скільки разів на рік відвідувати лікаря для профілактичних оглядів дитини.

Чому важливо відвідувати дитячу стоматологію в Києві?

Молочні зуби дитини дуже важливі незважаючи на те, що рано чи пізно вони випадуть і на їх місці виростуть постійні одиниці. Фахівці дитячої стоматології в Києві чудово знають, що зберегти молочні одиниці потрібно для захисту корінних зубів.

Пам’ятайте, якщо вчасно не провести лікування, то уражені одиниці торкнуться зачатки корінних молярів. В результаті постійні зуби можуть зрости вже уражені карієсом. Тобто відвідування дитячої стоматології в Києві, це питання майбутньої безпеки дитини.

Також відвідувати дитячу стоматологію в Києві потрібно для того, щоб зберегти правильний прикус і правильне положення одиниці. Якщо уражені карієсом зуби не лікувати, а бездумно видаляти, то прикус порушиться. Як наслідок, у дитини з’являться проблеми з шлунково-кишковим трактом. Рання втрата молочних одиниць ускладнює пережовування їжі. Дитина страждає, скаржиться на болі в животі, діарею або, навпаки, на запори.

Сріблення — це ефективна профілактика

Сьогодні дитяча стоматологія в Києві пропонує сріблення зубів для дітей. На молочні зуби, які уражені карієсом наноситься рідке срібло, що володіє високим антисептичною дією. Розчин, що містить в собі дорогоцінний метал, застигає, перетворюється на захисну плівку, яка запобігає подальший розвиток карієсу.

Також сріблення проводять в якості профілактики карієсу. Захисна плівка не допускає руйнування емалі та дентину. В результаті молочні зуби залишаються цілими і неушкодженими, непошкодженими карієсом.

Якщо сріблення проводиться в дитячій стоматології в Києві за каріозної порожнини на ранній стадії, то карієс перестає руйнувати зуб. Стоматолог проводить процедуру, коли на емалі є тільки невеликі білі або темні плями. Глибокий карієс потрібно лікувати стандартними способами.

Сріблення в дитячій стоматології в Києві дозволяє уповільнити розвиток карієсу або запобігти його.

Перейти до панелі інструментів