25.04.2024
Промо

Виготовлення огорожі з використанням готових бетонних стовпчиків

Сучасні виробники пропонують споживачам різні варіанти парканів та огорож. Ці конструкції потребують облаштування опор. Від якості виробів залежить не тільки термін служби огорожі, але і її зовнішній вигляд. Серед пропонованого розмаїття моделей слід виділити бетонні стовпчики. Вони постачаються вже у готовому вигляді, що значно прискорює процес спорудження огорож.

Особливості виробництва бетонних стовпчиків

Важливим елементом будь-якого огородження є опора. Це несучий елемент, що забезпечує стійкість усієї конструкції. В якості опор застосовуються стовпчики з різних матеріалів. Однак найбільшу популярність мають вироби з бетону. На паркан бетонні стовпчики вибираються за різними параметрами, а від якості цих виробів залежить термін служби конструкції.

Технологія виробництва бетонних стовпів впливає на їх ресурс. Вироби можуть споруджуватися безпосередньо на місці, для чого найчастіше використовуються різні види каменю, цегли тощо. Однак такий підхід характеризується необхідністю тривалих витрат часу, тому багато споживачів воліють купувати готові конструкції.

Бетонні стовпчики для огорожі є готовими конструкціями, які виготовляються спеціалізованими компаніями в Україні, такими як Forostina. Вони являють собою армований бетон, який посилюється за допомогою металевих стержнів. Такий спосіб виробництва надає додаткову стійкість на розтягування та стискання, а також підвищує показники міцності.

Для виробництва бетонних виробів використовуються цемент та пісок, а також різні види пластифікаторів. З їх допомогою вдається досягти наступних переваг:

  • збільшити рівень морозостійкості;
  • зменшити водопроникність.

Стійкі до негативного впливу погодних умов бетонні стовпчики служитимуть довго, зберігаючи при цьому свій первісний вигляд.

Переваги виробів

Вибираючи швидкомонтажні бетонні стовпчики для спорудження огорож, споживач отримує безліч переваг. До них відносяться:

  1. Мала вага конструкцій спрощує та полегшує процес їх транспортування до замовника.
  2. Поверхневе покриття з акрилу та силікону сприяє відторгненню атмосферних впливів, що скорочують термін служби виробу.
  3. Армований бетон не піддається деформації та прослужить багато років.
  4. Порожнечі стовпчиків заповнюються бетонною сумішшю на місці проведення робіт по спорудженню огорожі. З цим процесом впорається навіть недосвідчена людина, що виключає необхідність виклику фахівця.

Виробляються стовпчики за спеціальною технологією. Готові конструкції коштують недорого, та набагато вигідніше купувати такі вироби, ніж виготовляти їх на місці спорудження огорож з окремих елементів, на що потрібно не лише багато часу, але й викликати досвідченого будівельника.

Перейти до панелі інструментів