25.04.2024
Новини Соціальні проблеми

“Це колапс”: тернополянин звернувся до мера через проблеми з проїздом у громадському транспорті

“Сьогодні, як і частині тернополян, мені доводиться ходити пішки. У зв’язку з тим, що я не можу скористатися системою громадського транспорту. Тому що, поповнивши вчора зранку рахунок свого квитка тривалого користування, я так і не зміг отримати баланс”, – скаржиться у відео тернополянинYaroslav Kurus.

Він каже, що не розуміє, як так довго може проводитись транзакція. Таке враження, що гроші знімаються з рахунку, “потім кошти з банкомату знімає якась бабка, переписує транзакцію на листочок, потім з тим листочком йде до другої бабки, та переписує на другий листочок, потім ця третя бабка повільно так, нажимаючи кнопки, вносить кожну транзакцію через старенький допотопний комп’ютер в систему”.

“Я не розумію, де мої кошти більше ніж добу”

Також чоловік не може оплатити за проїзд банківською карткою через невідому причину. Утім, не може він придбати і одноразовий квиток, тому що “система глючить” і виходить дешевше проїхатись на таксі.

Тому пан Ярослав вирішив звернутися до мера нашого міста, щоби Сергій Надал спробував хоч раз проїхатися громадським транспортом не для преси і не на камеру. Чоловік стверджує, що мер не зможе потрапити у свій офіс дві доби.

“Це транспортний колапс”, – стверджує Yaroslav Kurus.

Проте ця проблема не поодинока

Раніше “Терміново” повідомляло, що у маршрутках тернополя система знімає подвійну суму за проїзд.

“Чому не можуть зробити нормальну роботу терміналів оплати у транспорті”, – запитує Сергій Третяк у коментарях під дописом.

“Не мала змоги поповнити проїзний, тому близько тижня розплачувалась банківською картою. Вчора переглянула усі виписки по рахунках і виявила, що КОЖНОГО разу, коли платила картою 10 грн знімали двічі!!!! Тобто проїзд в дві сторони мені обзодився в 40 гривень. Цензурних слів на даний час в мене нема”, – обурюється тернополянка Любов Ковальчук.

Перейти до панелі інструментів