Топ-5 закруток, які зимою відтворять атмосферу теплого літа
Хіба можна уявити зиму без закруток? Вітамінна смакота повертає у літні спогади та урізноманітнює будь-яке меню. Ми підготували для вас кілька перевірених рецептів. Кабачки з квасолею Взяти 2 склянки квасолі, відварити до напівготовності й відставити, кабачки порізати кубиками, посолити, відставити на 15 хвилин, злити рідину й поставити на вогонь, влити 100 г олії і тушкувати. Моркву потерти на крупній тертушці, цибулю, перець, помідори порізати кубиками. Все пересмажити, додати кабачки, а також квасолю, цукор, сіль за смаком, тушкувати до готовності. Наприкінці варіння покласти часник, влити оцет. Масу скласти у стерилізовані банки, закатати, перевернути, накрити їх до повного вистигання.П’ять кілограмів кабачків, 2 склянки квасолі, кілограм моркви, 0,5 кілограма цибулі, кілограм солодкого перцю, одна штука гіркого, кілограм помідорів, столова ложка цукру, 100 г оцту, головка часнику, 300 г олії.Маринована цвітна капустаКапусту покласти на 20 хвилин у солону воду, щоб видалити гусениць. Дві-три хвилини […]