18.09.2024
Новини Оперативно

Знову звільнили директора Кременецької лікарні Павла Кісіля

Директора КНП “Кременецька опорна лікарня” Павла Кісіля, якого після численних скандалів та майже 2 років судів нещодавно поновили на роботі, учора, 11 липня, знову звільнили. Відповідне розпорядження підписав міський голова Кременця Андрій Смаглюк, а оприлюднив документ сам ексдиректор медзакладу. Також Павло Кісіль каже, що знову піде до суду та оскаржуватиме своє звільнення.

“”На одні граблі двічі (не) ступають” – каже народна мудрість, але міська влада на прислів’я не зважає і знову виносить розпорядження про моє звільнення.

Цьогорічна літня розважальна програма “звільнення Кісіля” побудована на намаганні міської влади вдати із себе експертів у реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення, проте читаючи написане вами – експерти хіба що “диванні”.

Аналізувати мотиви, викладені у розпорядженні, не буду – хай це зробить суд.

Прикро, що гроші міського бюджету знову доведеться витрачати на виплату заробітної плати за час вимушеного прогулу, але що ж зробити, коли у влади такі пріоритети.

Кажуть, люди вчаться на своїх помилках – дехто це навчання не подужав”, – пише Павло Кісіль.

У розпорядженні міського голови зазначається, що директора лікарні звільнили за порушення трудової дисципліни та невиконання умов контракту. Зокрема уже двічі цього року щодо Павла Кісіля застосовувалися дисциплінарні стягнення у вигляді догани.

Нагадаємо, що нещодавно вгору пішла політична кар’єра уже колишнього директора лікарні. Він став депутатом Тернопільської обласної ради.

Перейти до панелі інструментів