05.07.2024
Небесне військо Новини Оперативно

На фронті загинув лейтенант поліції з Тернополя

На війні загинув лейтенант поліції з Тернополя Антон Юрійович Білостоцький. На жаль, життя воїна обірвалось у Донецькій області 29 червня під час бойових дій. Жахливу звістку повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

“Зі скорботою повідомляємо, що загинув лейтенант поліції Білостоцький Антон Юрійович. Життя воїна обірвалося 29 червня під час бойових дій у Донецькій.

Сьогодні о 19:00 у Домі печалі на вулиці Микулинецькій відбудеться панахида за нашого захисника. Завтра, об 11 годині Тернопільська громада відправить в останню путь Білостоцького Антона Юрійовича”, – йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 2 липня, о 16:00 тіло Антона Білостоцького зустрінуть у Тернополі. Про це повідомляють волонтери організації “На Щиті” Тернопільщини.

Маршрут руху похоронного кортежу м. Тернопіль: Будного -Тролейбусна-Бережанська-Мазепи-Руська-Замкова-Крушельницької-Збаразька (запинка № 31)-Злуки-15 квітня-Протасевича-Лесі Українки (зупинка)-Слівенська–Бандери-Руська-Острозького-Микулинецька-“Будинок скорботи”.

Перейти до панелі інструментів