06.07.2024
Небесне військо Новини

Захищав країну від початку війни: зупинилося серце 43-річного розвідника з Теребовлянщини

Теребовлянська громада у скорботі. 19 червня після важкої хвороби зупинилося серце військовослужбовця з с.Застіноче, солдата Івана Сироти, 30.06.1981 р.н. Всього 11 днів не дожив Іван Сирота до свого 43-річчя. Замість привітань родина військового буде приймати співчуття.
Військовослужбовець захищав Україну від російського загарбника з квітня 2022 року. Службу ніс у розвідці, – повідомляють у Теребовлянській міській раді.

“Молодий, повний мрій та планів на майбутнє, які, на превеликий жаль, вже не збудуться…Теребовлянська міська рада висловлює найщиріші співчуття рідним та близьким захисника. Сил та витримки Вам пережити страшну й непоправну втрату! Низько схиляємо голови у глибокій скорботі!

Боєць зростав у багатодітній сім’ї (5 дітей). У нього залишилися дружина Марія, донечки Анастасія (13 років) та Аліна (11 років), мама, дві сестри, два брати.

Невимовний біль, безмежна скорбота, вічна і світла пам’ять мужньому Герою, люблячому чоловікові, батькові, синові, братові!

Домовину з тілом Героя Івана Сироти будуть зустрічати сьогодні, 20 червня, о 13.30 год біля церкви Святого Димитрія в с.Острівець. Просимо небайдужих вшанувати пам’ять захисника.

Парастас за покійним відбудеться сьогодні, 20 червня, о 20.00 год в с.Застіноче у будинку, де проживав військовослужбовець з родиною”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до панелі інструментів