23.10.2024
Новини Оперативно

Поросла травою і маками: голова обласної федерації каное показав жахливий стан “Водної арени”

Голова Тернопільської обласної федерації каное Віктор Кузяк показав жахливий стан “Водної арени” напередодні важливих змагань – проведення в м. Тернополі Національних відбіркових змагань з веслування на байдарках і каное. На цих змаганнях буде сформована національна команда України для участі в 2024 CANOE SPRINT OLYMPIC HOPES REGATTA – неофіційного юнацького Чемпіонату світу серед молодших веслувальників.

“Менше двох місяців залишилося до проведення в м. Тернополі Національних відбіркових змагань з веслування на байдарках і каное, де буде сформована національна команда України для участі в 2024 CANOE SPRINT OLYMPIC HOPES REGATTA – неофіційного юнацького Чемпіонату світу серед молодших веслувальників. І тут влада Тернопільщини готується фантастично та феєрично зустріти гостей зі всієї України. Хочу поділитися своїми враженнями після відвідин єдиного спеціалізованого веслувального каналу України.
Арена, на котру було витрачено 100 млн. грн. коштів плітників податків, з них 17 млн. грн. на жаль втоплено і лежить на дні каналу. На що дивляться силові струкутури”, – йдеться у повідомленні.

Раніше “Терміново” також повідомляло, що “Водна арена” прославилась черговим кримінальним провадженням.

Водна арена Тернопіль Водна арена

Перейти до панелі інструментів