27.07.2024
Новини Оперативно

На Кременеччині попрощаються з фельдшером батальону, ветераном АТО, який боронив нас у 2014-2015 роках

Володимир Данилюк

У Кременці та Ланівцях попрощаються з військовослужбовцем, ветераном АТО Данилюком Володимиром Володимировичем. Він захищав нас від ворога у період АТО у 2014-2015. Про втрату повідомила журналістка Зоя Карпюк.

“Згасла життєва свічка ДАНИЛЮКА Володимира Володимировича…
Інвалід війни 2 групи, у 2014-2015 роках боронив Україну від ворога. Був чесним, безкомпромісним, побратими щиро співчувають горю родини…
О 20.00 сьогодні панахида у Кременці по провул. Дубенський, поховають Воїна Володимира завтра у Ланівцях”, – йдеться у повідомленні.

У Кременецькому медичному фаховому коледжі імені Арсена Річинського розповіли, яким був Володимир Данилюк.

“Колектив коледжу висловлює співчуття викладачу клінічних дисциплін Парасковії ДАНИЛЮК з приводу непоправної втрати сина Володимира ДАНИЛЮКА.
Володимир народився 1988 року в м.Кременець у родині лікарів.
З 2003 по 2007 роки навчався у Кременецькому медичному фаховому коледжі імені Арсена Річинського по спеціальності «Лікувальна справа».
2008- 2010 роки – служба у лавах Збройних Сил України. У 2011 році закінчив Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені Степана Дем’янчука, де здобув освіту спеціаліст-магістр з фізичної реабілітації, викладач фізичного виховання.
Трудову діяльність розпочав у відділі судово-медичної криміналістики у м.Київ на посаді лаборанта. Працював масажистом у центрі медичної реабілітації санаторно-курортного лікування «Пуща-Водиця». З 11 квітня по 17 серпня 2014 року мобілізований в зону АТО на території Донецької області. Служив фельдшером батальйону. 17 серпня отримав поранення під час оборони села Покровка. Після демобілізації наш випускник неодноразово проводив зустрічі та тренінги з тактичної медицини з студентами коледжу.
Володимир назавжди залишиться у нашій пам’яті як сумлінний студент, надійний друг, відмінний спеціаліст, патріот рідної землі. Царство Небесне та вічна пам’ять Герою! Співчуття рідним та близьким покійного……”.

Перейти до панелі інструментів