27.07.2024
Новини

На березі Тернопільського ставу за 33 млн гривень продають землю

На березі Тернопільського ставу виставили на продаж ділянку. Знаходиться вона відразу за ставом, поза межами села “Біла”, неподалік від Водної арени. Також недалеко від цього місця є невеликий пляж, який тернополяни віддавна називають “Коса”. Попри цю ділянку проходить новозбудована дорога, яка з’єднує село “Біла” та Водну арену.

Початкова вартість ділянки на аукціоні – 33 370 801,00 грн. Аукціон відбудеться 7 червня.

“Земельна ділянка площею 5.6812 га., для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення, кадастровий номер 6125280700:01:012:9999, за межами села Біла на території Білецької сільської ради, Тернопільського району, Тернопільської області”, – опис ділянки на аукціоні у Рrozorro.

Тернопільський став - продають ділянку на березі

Згідно з Витягом з державного фонду, земля належить до категорії земель водного фонду. Зазначимо, що, згідно зі статтею 12 Закону України “Про внутрішній водний транспорт” на зазначених землях забороняється провадження діяльності, що негативно впливає або може вплинути на їх стан чи суперечить їх призначенню, а саме: розорювання земель (крім підготовки ґрунту для залуження і залісення), а також садівництво та городництво, будівництво будь-яких споруд (крім гідротехнічних, навігаційного призначення, гідрометричних та лінійних, а також інженерно-технічних і фортифікаційних споруд, огорож, прикордонних знаків, прикордонних просік, комунікацій, майданчиків для занять спортом на відкритому повітрі, об’єктів фізичної культури і спорту, які не є об’єктами нерухомості), у тому числі баз відпочинку, дач, гаражів та стоянок автомобілів тощо.

Перейти до панелі інструментів