20.05.2024
Новини

Тернополяни гідно представили Україну у Франції на міжнародних змаганнях з бальних танців (фото)

У, безперечно, складні часи для українців – під час повномасштабного вторгнення та часті повітряні тривоги наші юні тернополяни продовжують вчитися і займатися спортом. Зокрема, опановувати мистецтво бального танцю. Щоб домогтись результату, хлопці та дівчата чи не щодня відвідують виснажливі тренування. Та наполегливість і важка праця завжди дає свої плоди.

Днями у Франції відбулись четверті міжнародні змагання з бальних танців «Trophee de Paris ISSY». Про це повідомляють тренери клубів та батьки у соціальних мережах.

У змаганнях взяли участь учасники з Франції, Чехії, Нідерландів, Італії, Аргентини, Люксембургу та ін. Були представлені на змаганнях спортсмени з Тернополя. Зокрема, танцювальна пара клубу «Альянс» Денис Іванечко та Діана Дерецька святкували перемогу у категорії «Juniors (under 16) – W-T-VW-Q» (європейська програма), також ця пара здобула срібні медалі у відповідній категорії латиноамериканської програми.

Мельничук Каріна (танцювальний клуб «Альянс») здобула першу сходинку у категорії «Solo Juveniles 1 (under 10) – W-C».

Перші сходинки здобули представники тернопільських клубів
Eurodance: Безкоровайний Максим (категорія «Solo Juveniles 2 (under 12) – W-Q-C-J», пара Заєць Максим/ Блажевська Кароліна (в категорії «Juniors (under 16) – W-T-Q» та «Juniors (under 16) – C-S-J») та пара Чорній Давид Базан Еліна (в категорії «Kids (under 8) – W-C-J»)
O’team: Мазур Марія (категорія «Solo Juniors (under 16) – C-S-J») та Довганюк Селеста (категорія «Solo Adults (16+) – C-S-R-J»)

Вітаємо тернопільських спортсменів зі значними здобутками та бажаємо майбутніх успіхів.

Перейти до панелі інструментів