19.05.2024
Новини

У ТЦК прокоментували побиття чоловіка особою у військовій формі

чоловіка побили у супермаркеті

У Тернопільському ТЦУ та СП прокоментували побиття чоловіка особами, які представились працівниками ТЦК. За їхніми словами, серед військовослужбовців центрів комплектування проводилась перевірка, за результатами якої не виявлено осіб, що причетні до інциденту.

“Правоохоронними органами проводиться розслідування даного факту. У свою чергу керівництво Тернопільського ТЦК СП буде сприяти проведенню розслідування та встановленню істини у справі.
Служба зв’язків з громадськістю Тернопільського обласного ТЦК та СП”, – йдеться у повідомленні.

Раніше у Мережі з’явилась інформація про те, що у тернопільському супермаркеті побили чоловіка. Як повідомляло тоді “Суспільне“, у чоловіка діагностували черепно-мозкову травму, переломи.

“Зайшовши в супермаркет, я побачив двох людей у військовій формі, які приставали до якогось похилого віку чоловіка. Я пішов далі і один з тих людей у військовій формі, завернув до мене. Він вимагав, щоб я показав свої документи. Я попросив, щоб він мені показав свої документи. У відповідь на це він витягнув мобільний телефон і показав з телефону документи. Я прізвища не побачив, побачив якийсь документ з фотографією. Я йому сказав, що це ж не документ. Він почав сильно нервуватися. Чоловік був у трохи нетверезому стані. Я почув це по голосу, як він стояв на ногах. Я від нього відійшов і побачив, що він за мною йде. Десь хвилин через 5, 7 відчув удар ззаду по голові”, – розповів чоловік.

Перейти до панелі інструментів