18.05.2024
Новини

“Пів машини немає”: тернопільська “Пташка” Катерина Поліщук потрапила у серйозну ДТП

Військовослужбовиця та медикиня з Тернопільщини Катерина Поліщук “Пташка” потрапила у серйозну ДТП. За словами захисниці, пів машини немає. Та, на щастя, з самої Катериною усе відносно добре. Каже, її врятували подушки безпеки.

“5 хвилин – політ нормальний. Забита рука і ребра, розбиті коліна і струс трошки після контузії. І мінус пів машини. Таке буває, коли хтось неуважний на дорозі. І на диво, то не я. Мене знесли з дороги, бо вирішили повернути наліво, не переконавшись, що я не їду назустріч. Попереду нього було ще одне авто впритул, тому його я теж побачити не могла. Що ж, машини в мене тепер нема, мене врятували подушки, але я не засмучена.

Ні з ким не сварилась, водій попався адекватний, хоч коли я вже поїхала хтось з його друзів розказував всім, що «його Пташка знесла з дороги». Тому я спокійно перевірила всіх на травми, себе перемотала вже вдома, всіх заспокоїла, мило поспілкувалась з надзвичайно приємними поліцейськими, написала пояснення і заяву (в мене все було чудово з документами, та і я була постраждалою стороною в ДТП) і поїхала працювати далі. Бо робота сама не зробиться, а неадекватів на дорозі й без мене вистачає.

Тож мої висновки: навіть якщо ви обережні – не факт що назустріч їде уважний і відповідальний водій. Тому єдиний ваш захист: справні подушки безпеки, гальма, уважність, швидкість руху в межах правил, пристебнутий ремінь безпеки. Не нехтуйте, будь ласка, бо наслідки ДТП багато чим залежать від вашої відповідальності.

Я живий, працюю далі. Хоч сьогодні й тайм-аут, але в строю, не очкуйте, але будьте максимально уважні та обережні.

Пів машини нема, але то дрібниці. Хочете підтримати – скиньте на дрон. Без машини я виживу, а без дрона – ні.

На дрон: 5375411206884517“, – пише Катерина Поліщук. Тож охочі мають нагоду при святі виразити свою підтримку на справі.

Перейти до панелі інструментів