08.05.2024
Новини

Тернопільщина втратила ще одного мужнього воїна: “На щиті” додому повертається прикордонник Володимир Огородник

Ще один Герой з нашої області, мешканець села Пробіжна Володимир Огородник 1986 року народження загинув на війні. Про це з сумом повідомляють у Колиндянській громаді.

“Відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну її свободу та незалежність 19 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Бударки Чугуївського району Харківської області загинув наш земляк, інспектор прикордонної служби 2 категорії – механік – водій третього відділення інспекторів прикордонної служби другої прикордонної застави третього відділу прикордонної служби четвертої прикордонної комендатури швидкого реагування 1 прикордонного загону Державної прикордонної служби України солдат Володимир Огородник”, – йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 26 квітня, о 13:00 год. тіло полеглого Героя Володимира Огородника зустріли в Катедральному соборі верховних Апостолів Петра і Павла, м. Чортків. Далі його траурним кортежем доставили до рідного дому у селі Пробіжна.

У Володимира Огородника залишилась мати та брат, який також захищає нашу Україну. Редакція “Терміново” висловлює щирі співчуття родині та друзям нашого Героя! Помстимося!.

Перейти до панелі інструментів