07.05.2024
Новини

Життя молодої тернополянки врятували медики швидкої

Історію з радісним закінченням розповіли у КНП “ЦЕМД та МК” ТОР. Та насправді все могло завершитися трагічно. Після того, як жінку врятували, вона завітала до медиків з тортом та подякою.

До підстанції №1 Тернопільської станції Е(Ш)МД завітала особлива гостя. Таке в наших реаліях буває нечасто, адже практично вся діяльність бригад здійснюється за межами території підприємства. Але ця пацієнтка вже добре знала дорогу до Центру екстреної медичної допомоги й мала щире бажання подякувати своїм рятівникам особисто.

Історія Раї Василівни має щасливий фінал, адже в перші хвилини після внутрішньом’язового введення антибіотика вона розпізнала у себе ознаки початку анафілактичного шоку, з яким вже стикалася раніше. Цього разу події розвивалися суттєво швидше, тому жінка відреагувала миттєво і власним транспортом вирушила до найближчого до свого дому закладу охорони здоров’я – нашої підстанції. Тут медики оперативно оцінили ситуацію і надали першу медичну допомогу, тим самим врятувавши тернополянці життя. На місці події працювали висококваліфіковані лікарі й фельдшери, а також працівники амбулаторії, медсестри та водії, які були присутні на місці. Ніхто не залишився байдужим, адже випадок належав до категорії критичних і потребував злагоджених та рішучих дій.

Усміхнена пані Рая на території нашого закладу – це вже найкраща подяка кожному, хто боровся за її життя. Немає нічого кращого за пацієнта, який в доброму гуморі та без порушень здоров’я приходить, щоб висловити подяку своїм рятівникам. Ще й підсолоджує її чудовим тематичним тортиком.

Дякуємо нашим колегам за сумлінну працю, а Раї Василівні – за щирі слова, відкрите серце і свідомий підхід до свого здоров’я. І якою б приємною і теплою не була ця зустріч, нехай вона буде останньою у житті жінки, наповненому надалі лише щасливими подіями.

Перейти до панелі інструментів